Garniture Žakelj

Sedežna garnitura je najpomembnejši kos pohištva, ki združi celotno družino. Na njej se lahko družimo, ustvarjamo spomine, se sproščamo in počivamo. Prav zato je tako zelo pomembno najti ravno pravšnjo.
Ker nakup sedežne garniture ni tako preprost, Vam v našem salonu nudimo individualno svetovanje pri izbiri pravega proizvajalca, modela in materiala. Na voljo imamo usnje, eko usnje, tkanino in mikrotkanino, vse to v široki paleti različnih barv.

Garnitura LIFE

mehko udobje…čas igrivosti Sedežna garnitura Life je namenjena vsem tistim, ki si na sedežni garnituri poleg sedenja zaželijo tudi udobnega poležavanja. Odlikujejo jo mehke linije, široke sedalne površine in enostavno premične blazine.

Predstavlja dobro rešitev ob nenapovedanem obisku prijateljev. Z odstranitvijo naslonskih blazin na enostaven način povečamo sedalno-ležalno površino, s pravilno postavitvijo dodatne premične klopi ob sedalni del pa uredimo prostorno ležišče za dve osebi.

Vsebuje opcijo dodatne gladke police za odlaganje stvari, ko udobno sedimo na sedežni garnituri, naslonske blazine so premične, tako da jih lahko poljubno prestavljamo, za dodatno prilagodljivost in sedežna garnitra Life ima tudi opcijo oblazinjene klopi, za podaljševanje garniture ali dodatno udobje za noge.

Garnitura LIFE

Garnitura LIMA

Sedežna garnitura z mehkimi in udobnimi blazinami je idealna za razvajanje. S pomočjo premičnega vzglavnika se lahko namestimo tako, da nam bo najbolj prijetno. 


Pomožno ležišče, ki ga lahko izvlečemo izpod sedišča pa nam bo povečalo ležalno površino ali pa kot dodatek za noge, da bo sedenje oziroma poležavanje še prijetnejše.

Lima ima tudi premični tabure oz. dodatni sedež, ki ga lahko poljubno premikamo in si s tem zagotovimo udobje v vsakem položaju.

 
Garnitura LIMA

Garnitura NAPOLI

Vsestransko udobje…čas sprostitve Zaščitni znak sedežne garniture Napoli je enostavna oblika. Pooseblja kvalitetno udobje ravnih linij. Zagotavlja veliko prostora za udobno sedenje, vgrajen pa ima tudi velik predalnik.

Po potrebi se jo lahko hitro spremeni v kvalitetno vzmeteno ležišče za dve osebi. Navdušil bo vse tiste, ki želijo svoj bivalni prostor za potrebe počitka zapolniti čim bolj funkcionalno.

Napoli vsebuje tudi prestavljive vzglavnike, da si poljubno prilagodimo sedežno garnituro trenutnemu razpoloženju.

Garnitura NAPOLI

Garnitura FEEL

Mehko udobje…čas občutkov Sedežna garnitura Feel bo kot središčni pohištveni element s svojim polnim, a hkrati lebdečim izgledom in s kvalitetnim udobjem na pravi način zapolnil vsak večji bivalni prostor in navdušil predvsem uporabnike, ki so mladi po srcu.

Garnitura Feel pooseblja občutek udobja. Njen zaščitni znak so enostavno nastavljivi hrbtni nasloni in večnamenski prilagodljiv rokonaslon, ki se lahko ob prijetnem poležavanju na prostornem in kvalitetno vzmetenem sedišču uporabi tudi kot vzglavnik.

Garnitura FEEL

Garnitura TOSCANA

Ozke in tanke linije a hkrati udobne sedežne in naslonske blazine z valovitim izgledom? Kvalitetno polnjene sedežne blazine nam nudijo zares udobno sedenje, premične naslonske blazine pa si nastavimo po želji, tako da na sedežni garnituri kar se da maksimalno uživamo.

Garnitura TOSCANA