Skip to content

Garniture Milax

Sedežna garnitura je najpomembnejši kos pohištva, ki združi celotno družino. Na njej se lahko družimo, ustvarjamo spomine, se sproščamo in počivamo. Prav zato je tako zelo pomembno najti ravno pravšnjo.
Ker nakup sedežne garniture ni tako preprost, Vam v našem salonu nudimo individualno svetovanje pri izbiri pravega proizvajalca, modela in materiala. Na voljo imamo usnje, eko usnje, tkanino in mikrotkanino, vse to v široki paleti različnih barv.

Garnitura ALEN

Moderno sedežno garnituro Alen oblikujejo gladke in ravne linije ter modernejši oblikovalski prostop. Kovinsko sprednje podnožje v različnih barvah lesa ali svetleče mat kovine, doda poseben pridih uglajenosti in elegance. Samostojnem enosedu, dvosedu ali trosedu se lahko pridruži še tabure, v dizajnu garniture.

alen
cuba

Garnitura CUBA

Modeno sedežno garniture Cuba odlikuje izredna funkcionalnost, saj je primerna za vse velikosti dnevnega prostora. Udobno sedišče še dodatno podkrepijo nastavljivi vzglavniki z več pozicijami. Zelo praktičen model se dokazuje še z dodatnim pomožnim ležiščem za občasno spanje ali kot nadomestek taboreja ter velikim predalom za shranjevanje posteljnine. S pestro izbiro barv in materiala ter prilagodljivo višino nogic bo prava popestritev vašega doma.

Garnitura DAŠA

Na videz kompaktna, a izredno mehka sedežna garnitura Daša v hipu postane nepogrešljivo sedišče vašega doma. Večplastnost in enostavne linije sodobne sedežne garniture, se elegantno zaključijo z lesenimi ali kovinskimi nogicami v različnih barvah. Garnitura je primerna za večje dnevne prostore.

daša
deja

Garnitura DEJA

Brezčasen dizajn sedežne garniture Deja, daje prostoru občutek domačnosti in udobja. H garnituri se lepo poda oblazinjena mizica, ki jo z različnimi dimenzijami, kombinacijo lesa, nogic in barve ter prešitostjo, popolnoma prilagodite vašemu domu in okusu.

Garnitura GLAMUR

Sodobna sedežna garnitura Glamur se ponaša z izredno mehkimi in dovršenimi linijami. Modern dizajn enostavnih linij, daje prostoru pridih sodobnosti. Mehko sedišče in naslonjala nudijo neskončno udobje pri sedenju ali ležanju. Masivno podnožje pa nas navdaja z občutkom stabilnosti.

glamur
lingo

Garnitura LINGO

Kompaktno vzmetena sedežna garnitura Lingo, je primerna za vsak prostor. Garnituro lahko poljubno sestavite z različnimi elementi. Lahko jo na primer zaključite s krožnim otomanom in si tako ustvarite dodaten prostor za ležanje. Z vgrajenim izvlečnim ležiščem sedežna garnitura postane hitro pripravljena postelja za goste.

Garnitura MIAMI

Izredno prilagodljiva sedežna garnitura Miami, bo prinesla razkošje v sedenju tudi v manjše prostore. Izbirate lahko med različnimi materiali garniture, čeprav je detajlno najbolj izrazita prav v usnju. Sedišče lahko postane tudi občasno ležišče z vgrajenim pomožnim ali izvlečnim ležiščem.

miami
milano

Garnitura MILANO

Nizko sedežno garnituro Milano odlikujejo enostavne in pravilne linije, ki dajejo dnevnemu prostoru videz prefinjenosti in sodobnosti. Prostorno sedišče poskrbi za udoben počitek. Zaradi sestavljivega programa garnitura zadosti dimenzijam in potrebam prostora. Naslon lahko dopolnite z dodatnimi vzglavniki in izbirate med različnimi barvami nogic v kromu ali lesu.

Garnitura MONAKO

Sedežno garnituro Monako definirajo preproste linije in prefinjen stil. Poljubno lahko izbirate med naslonjalom za roke ali otomanom in si garnituro sestavite po vaših željah in okusu. Dodatni vzglavniki poskrbijo za sprostitev in še večje udobje pri sedenju.

monako
opal

Garnitura OPAL

Opal je izredno funkcionalen model sedežne garniture, primeren predvsem za manjše dnevne prostore. Opal svojo praktičnost dokazuje še s pomožnim ležiščem za občasno spanje in velikim predalom za shranjevanje posteljnine.

Garnitura OSLO

Oslo je sodoben model sedežne garniture z globljim sediščem za udobno sedenje ter popoln užitek ležanja. Zaradi sestavljivega programa se garnitura lepo prilega različnim prostorskim dimenzijam. Še več, premični naslovni lahko v hipu spremenijo model po obliki ali poskrbijo za izredno razgibanost prostora. Model nudi možnost kombiniranja usnja, tkanine ali vzorčaste tkanine v udobnih barvah, ki dajo prostorju edinstven videz.

oslo
paris

Garnitura PARIZ

Komforten trosed Pariz v vaše stanovanje vnaša toplino in udobje. Sedišče je izredno prostorno. S prilagajanjem mehkih blazin si lahko ustvarite najprimernejše sedišče ali ležišče za udoben počitek.

Garnitura PIA

Sedežna garnitura Pia je izredno kvalitetno sedišče modernega videza. Visoki in kompaktni nasloni omogočajo ergonomsko in udobno sedenje. Garnituro lahko dopolnite z nasloni za roke ali odprtimi zaključki. Sedežna garnitura Pia v hipu postane nepogrešljiv element vašega doma.

pia
rio

Garnitura RIO

Nudi izredno prilagodljivost pri sestavljanju sedežnih garnitur. Posamezne elemente lahko sestavite, prilagodite po meri vašega doma. Izbirate lahko med različnimi materiali in barvnimi odtenki.

Garnitura RUBIN

Kompaktno vzmetena sedežna garnitura Rubin je brezčasen klasik, kar dodatno poudarijo prešiti nasloni in elegantno zaobljene linije. Udobje garniture lahko dopolnite s pomožnim ali izvlečnim ležiščem, počivalnikom in taburejem (fiksnim ali z odprtim predalnikom). Počivalnik z vgrajenim izvlečnim mehanizmom, je lahko tudi udobno samostojno sedišče.

rubin
twin

Garnitura TWIN

Sedežno garnituro Twin odlikujejo dovršene enostavne in pravilne linije, ki dajejo dnevnemu prostoru videz prefinjenosti in sodobnosti. Zaradi izvlečnega počivalnega mehanizma in nastavljivih vzglavnikov, se popolnoma prilega vašim potrebam pri sedenju ali počivanju.