Kuhinje DanKüchen

V salonu pohištva Banles Vam nudimo celotno ponudbo kuhinj DanKüchen.
Številni modeli kuhinj. Bogata paleta dekorjev. Bogat izbor barvnih možnosti. Najsodobnejše tehnološke rešitve. 100% kvaliteta. 5 letna garancija za leseni del kuhinje. Doživljenjska garancija za okovje. Najboljše cene. 3D izris in svetovanje. Brezplačne izmere na vašem domu, dostava in montaža.

Primeri detajlov kuhinj

Nobena pozornost namenjena podrobnostim v detajlih ni odveč in Vam bo za vedno koristila v Vaši sanjski novi kuhinji

Primeri detajlov so:
– Steklene straničke predalov
– Steklene posodice za shranjevanje nad pultom
– Popolnoma izkoriščeni kotni elementi
– Predali v podnožju
– Mehko Blum zapiranje…

Galerija kuhinj

Kuhinja LIVING

Kuhinja Living je lakirana, v visokem sijaju ali super mat laku (enostavno čiščenje in nevidnost prstnih odtisov). Vrata so izdelana iz mediapana, v 8 barvah in z ročaji po vaši izbiri. Vrata so lakirana s posebnim kvalitetnim 9 slojnim nanosom. Sprednja stran je zgoraj in spodaj zarobljena.

Kuhinja LIVING

Kuhinja LACORTE

Kuhinja LaCorte Vam ponuja izbiro kar 23 različnih barv. Izvedbe kuhinje so vam na voljo v mat, furnirani, lak visoki sijaj, super mat lak in tudi v senosan visoko sijajni izvedbi. Številne možne kombinacije, izbire ročajev, višine delovne površine ter bogata ponudba dekorjev, so odlika kuhinje LaCorte.

Kuhinja LACORTE

Kuhinja SILBERMOND

Kuhinja SILBERMOND Vam je na voljo v 6 barvah in izvedbe lak supermat in lak visoki sijaj. Je brez ročajna s posebno, dizajnersko ALU letvijo, ki omogoča lažje odpiranje vrat in naredi kuhinjo še posebej elegantno.

Kuhinja LIONGA

Kuhinja GRANADA

Kuhinja GRANADA Vam je na voljo v 3 barvah in sicer lakirana fliederweis (bela z rahlim odtenkom lila), lakirana barva magnolije in lakirana siva. Kuhinja je brez ročajna in jo odlikujejo ravne in elegantne linije. Kuhajmo zdravo.

Kuhinja SEVILLA

Kuhinja LANDHAUS

Kuhinja LANDHAUS je kuhinja v ekskluzivni mat izvedbi, barve slonovine in izdelana iz MDF plošče s folijo brez spojev. Robovi so patinirani. Pri modelu Landhaus lahko izbirate in dodajate posebne zaključne in okrasne letve, ki so značilne prav zanjo.

Kuhinja LANDHOUS

Kuhinja CLASSICO

Kuhinja CLASSICO je na voljo v mat izvedbi barve jabolka. Vrata so izdelana iz MDF plošče in prelepljene s folijo.
Kuhinje DanKuchen so plod dolgoletnega truda, inovativnosti, praktičnosti in visoke kvalitete.

Kuhinja CLASSICO

Kuhinja VILLALUX

Kuhinja VILLALUXvam je na voljo v 11 barvah in izvedbi mat, sijajna in senosan visoko sijajna. Vrata v mat in visoko sijajnih barvah so izdelana iz visokokvalitetnega ultrapasa s sprednje strani.

Kuhinja AMICA

Kuhinja LINEA

Kuhinja LINEA vam je na voljo v dveh barvah, bela Fliederweis ali magnolija. Osnovna plošča je iz iverala debeline 18mm, oplaščena s folijo visoki sijaj, obroba ABS trak debeline 1,5mm. Tako kot pri vseh ostalih modelih, si lahko tudi pri kuhinji Linea izbirate ročaje in dekor vašega delovnega pulta po svojih želja in izbira elementov se vam v celoti prilega vašemu prostoru.

Kuhinja LINEA

Kuhinja ALTTIROL

Kuhinja ALTTIROL