Skip to content

Spalnice Alples

Spalnice so intimni prostori v katerih se odpočijete in napolnite baterije za vsakodnevne podvige. Poleg kvalitetnega posteljnega okvirja potrebujete kvalitetno ležišče ki vas bo poneselo v svet sanj.


Za shranjevanje garderobe je potreben primerno velik shranjevalni prostor, ki se more seveda tudi ujemati s ostalim pohištvom v spalnici. Pri nas Vam bomo pomagali izbirati med pravo barvno kombinacijo, ki bo prinesla sproščujoč občutek v spalnico in tudi pravilno postavitev omar, recimo na klasična vrata ali na moderna drsna vrata.

Spalnica ARABESKA Alples

ARABESKA – SPALNICA VAŠIH SANJ

Arabeska predstavlja igrivost, dovršenost in eleganco. Spalnica Arabeska je prilagodljiva različnim prostorskim okvirom in stilom. Kombinacije preprostih ploskev, modnih poševnih oblik in prijetnih oblin so lahko osvežujoče svetle, sproščujoče, naravne ali glamurozne.

NESKONČNOST KREIRANJA
Arabeska razpira krila domišljiji in ustvarjalnosti. Širok izbor garderobnih omar, opreme notranjosti garderobnih omar, front z mehkim zapiranjem, postelj in nizkih elementov dopolnjuje široka paleta barv front in materialov.


POPOLNA UPORABNOST
Prostoren volumen visokih garderobnih omar omogoča popolno prilagodljivost pri izboru in namestitvi kompaktnih polic, po višini nastavljivih izvlečnih polic in predalov z mehkim zapiranjem, pregrad in vseh ostalih elementov, ki so na voljo pri omarah po meri.


DOŽIVETJE UDOBJA
Klasične postelje z zračnim podnožjem imajo nastavljivo višino posteljnega dna, zračnost pa ležišču nudijo tudi postelje s preprostim in kakovostnim dvižnim mehanizmom. Modno oblikovanje postelje iz lesa, ali tekstila, počitku ponujajo dotik narave, toplino in doživetje udobja.

Arabeska_06-min
arabeska020596-min
Arabeska_DETAJL_AD05_domaca_pisarna-min
Arabeska_00-min
Arabeska_05-min
Arabeska_04-1-min

Spalnica MEDEJA Alples

Številne možnosti omar so pika na i pestri izbiri notranje opreme. Z njimi bo prostor za shranjevanje urejen po vaših potrebah in željah. Pri Medeji lahko izbirate med elementi v beli barvi ter elementi v kombinaciji skorša in bele. Pri belem pohištvu pride do izraza igra senc, kar je dobra osnova za kombinacije z ostalimi barvami v prostoru.

Spalnica Medeja 1
Spalnica Medeja 4
Spalnica Medeja 2
Spalnica Medeja 3
Spalnica Medeja

Spalnica HARMONIJA Alples

Toplina čudovite barve oreha in lesk svetlih odtenkov za sproščene trenutke življenja. Dober spanec v udobni postelji. Prostorne in funkcionalne omare za shranjevanje, v katerih stvari z lahkoto takoj najdemo. Zaokroženi robovi elementov, okrog katerih se varno gibamo. Vse to in več, nam zagotavlja spalnica Harmonija.

Spalnica Harmonija 2
Spalnica Harmonija 4
Spalnica Harmonija
SPALNICA HARMONIJA HA-10
Spalnica Harmonija 3

Spalnica GLOBUS Alples

Pohištvo Globus, ki je namenjeno opremljanju celotnega doma, vsebuje še posebej široko paleto elementov spalnice. Med različnimi  klasičnimi in drsnimi garderobnimi omarami, posteljami vseh dimenzij ter komodami in nočnimi omaricami ne bo težko izbrati osnovnih elementov spalnice, te pa se lahko dopolnijo z delovnim kotičkom, saj Globus nudi tudi elemente delovne sobe.

Globus spalnica 2
Globus spalnica
Otroška soba Globus 2
Globus spalnica 1

Spalnica CENTER Alples

Program Center je namenjen opremljanju različnih prostorov. Z njim lahko opremite spalnico, mladinski sobo, dnevno sobo, predsobo, še posebej primeren je za opremo apartmajev in garsonjer. Program je zasnovan na osnovi preprostih linij, ki jim minimalistični detajli dajejo prepoznavne značilnosti. Gladke plošče so sestavljene tako, da se med seboj plastijo in zamikajo. Tako dobimo zanimivo mešanico materialov in barv. Osnovni dekor je svetli lesni dekor beljeni bor (Fleetwood). Drugi  barvi, s katerima se kombinira osnovni dekor, sta beli – bela iveral mat in bela lak sijaj. Fronte, ki so izdelane v dekorju beljeni bor (Fleetwood) imajo globoke pore, ki dajejo vtis, da gre za masivni les. Pri ostalih elementih v dekorju beljeni bor (Fleetwood) te pore niso izrazite. Trije različni ročaji, ki so na izbiro, pomembno prispevajo h končnemu videzu pohištva.

Center
INTERNET FOTO
Otroška soba Center 1
spalnica center (2)