Skip to content

Vgradne omare Alples

Moderna vgradna omara je danes nepogrešljiv del skoraj vsakega stanovanja, saj nam pomaga rešiti marsikateri prostorski problem.

Z Alplesovo vgradno omaro, narejeno po meri, boste pridobili prostor za shranjevanje, prilagojen vašim individualnim potrebam in željam. Z njo boste dosegli popoln izkoristek prostora tudi kadar je ta zahtevno oblikovan. Vgradne omare ali samo drsna vrata pomagajo skriti nepravilnosti v prostoru ter so odlična rešitev za prehod med prostori. Pri izdelavi po meri praktično ni omejitve. Omara lahko sega od stene do stene in od stropa do tal, lahko pa je tudi krajša in se zaključi z okrasno stranico oz. nižja od stropa in se zaključi s pokrivno ploščo.

Izbirati je mogoče med 2 načinoma zapiranja in sicer drsnimi in klasičnimi vrati. Pri obeh tipih vrat je na voljo veliko različnih materialov in barv, od lesnih in barvnih dekorjev ter dekorjev v visokem sijaju, do lakiranih izvedb, barvnih stekel in ogledala. Lahko se odločite tudi za kotno vgradno omaro ali pa omaro v poševni mansardi.

Prednost Alplesovih vgradnih omar je skladnost z ostalim Alplesovim pohištvom. Ker so pri vgradnih omarah na voljo tudi barve ostalih programov, te lahko kombiniramo  s programi spalnic, dnevnih sob, otroških sob… Na ta način je mogoče opremiti celoten prostor z enakim pohištvom.

vgradne_omare_1

Opremite celoten prostor

z enakim pohištvom

vgradne_omare_2
vgradne_omare_3
vgradne_omare_6

Pridobite prostor za shranjevanje prilagojen

vašim individualnim potrebam in željam.

vgradne_omare_7
vgradne_omare_4
vgradne_omare_10
vgradne_omare_9
vgradne_omare_8

Pri izdelavi po meri praktično ni omejitve!

vgradne_omare_11
vgradne_omare_12
vgradne_omare_25

Izbirati je mogoče med klasičnimi in drsnimi vrati z mehkim zapiranjem

vgradne_omare_25
vgradne_omare_24
vgradne_omare_21

Privoščite si

bogato in udobno

vgradne_omare_20
vgradne_omare_22
vgradne_omare_29
vgradne_omare_26

Dosežite popolen izkoristek celotnega prostora