Skip to content

Nova Oprema Garniture

Sedežna garnitura je najpomembnejši kos pohištva, ki združi celotno družino. Na njej se lahko družimo, ustvarjamo spomine, se sproščamo in počivamo. Prav zato je tako zelo pomembno najti ravno pravšnjo.
Ker nakup sedežne garniture ni tako preprost, Vam v našem salonu nudimo individualno svetovanje pri izbiri pravega proizvajalca, modela in materiala. Na voljo imamo usnje, eko usnje, tkanino in mikrotkanino, vse to v široki paleti različnih barv.

Garnitura ROBERTO

Roberto je klasična sedežna garnitura za vse, ki imajo radi udobje. Odlikuje jo že tradicionalna, kvalitetna izdelava iz izbranih materialov ter širok izbor različnih postavitev.

Nova Oprema Garniture

Garnitura CARLO

Carlo je moderna sedežna garnitura ravnih linij. Snemljive naslonske blazine omogočajo večjo globino sedišča in s tem možnost ležišča. Po želji lahko dodate vzglavnik, katerega lahko sami enostavno namestite na naslon.

Nova Oprema Garniture

Garnitura ROSSA

Sedežna garnitura Rossa ima ravne linije in visok naslon. Naslonske blazine so snemljive in s tem povečamo globino sedenja ali ležanja.

Nova Oprema Garniture

Enosed ANDREA

Enostaven fotelj ali dvosed Andrea, ki se raztegne v ležišče. Prevleka je snemljiva in pralna.

Nova Oprema Garniture

Garnitura MARIO

Mario je sedežna garnitura ravnih linij, z zelo širokim izborom elementov postavitve. Odlikujejo jo nastavljivi vzglavniki, zaboj za posteljnino ter enostavno ležišče.

Nova Oprema Garniture