Skip to content

Otroške sobe Alples

troške in mladinske sobe proizvajalca Alples so namenjene opremljanju sob vaših otrok od njihovih najzgodnejših trenutkov pa vse do najstniških let. Varnost otrok je naše osnovno vodilo že pri oblikovanju pohištva in izbiri materialov. Osnovnim toplim barvam lesa je dodana paleta barv, ki naredijo prostor zanimivo igriv. Velika izbira elementov omogoča, da prostor prilagodimo vsem aktivnostim otrok. Pri načrtovanju sobe bomo pozorni na to, da bo ta sestavljena iz treh sklopov. To so  sklopi za učenje in igro, za spanje in počitek ter tretji, prostor za shranjevanje.

Otroška soba Planet Alples

Otroško in mladinsko pohištvo v barvi breze in šestih pastelnih barvah je idealno za oblikovanje “lastnega planeta”,  pa naj gre za majhnega otroka ali najstnika. Proizvajalec Alples ponuja veliko širina s programom Planet, ki omogoča  izbiro elementov primernih za sobo dojenčka, malčka, šolarja ter mladega odraslega. Planet je bil oblikovan predvsem z mislijo na otroka –  v sobi se počuti ustvarjalno in varno. V ta namen je možno pri Planetu dodati posebne elemente kot so zaobljeni robovi in gumijasti ročaji.

Otroške sobe Alples
Otroške sobe Alples
Otroške sobe Alples
Otroške sobe Alples
Otroške sobe Alples
Otroške sobe Alples

Mladinska soba Center Alples

Program Center je namenjen opremljanju različnih prostorov. Z njim lahko opremite spalnico, mladinski sobo, dnevno sobo, predsobo, še posebej primeren je za opremo apartmajev in garsonjer. Center je zasnovan na osnovi preprostih linij, ki jim minimalistični detajli dajejo prepoznavne značilnosti. Gladke plošče so sestavljene tako, da se med seboj plastijo in zamikajo. Proizvajalec je poskrbel, da dobimo zanimivo mešanico materialov in barv. Osnovni dekor je svetli lesni dekor beljeni bor (Fleetwood). Drugi  barvi, s katerima se kombinira osnovni dekor, sta beli – bela iveral mat in bela lak sijaj. Fronte, ki so izdelane v dekorju beljeni bor (Fleetwood) imajo globoke pore, ki dajejo vtis, da gre za masivni les. Pri ostalih elementih v dekorju beljeni bor (Fleetwood) te pore niso izrazite. Trije različni ročaji, ki so na izbiro, pomembno prispevajo h končnemu videzu pohištva.

Otroške sobe Alples
Otroške sobe Alples

Mladinska soba Globus Alples

Čeprav barvno nekoliko bolj umirjena, je mladinska soba Globus kljub vsemu lahko razgibana. Razgibajo jo kombinacije omar, visečih elementov in polic, razgiba jo barva češnje v kombinaciji  z bež.
Alples je z Globusom ustvaril svet v malem: za spanje, shranjevanje, učenje, delo in druženje. Pohištvo vedno sledi mladostni energiji.

Otroške sobe Alples
Otroške sobe Alples