RAZSTAVNI EKSPONATI

Kuhinja LIVING

Redna cena: 7.455,00 €
Popust: -50%
Znižana cena: 3.727,00 €

DODATNO ZNIŽANJE: -10%
Končna cena 3.354,00 €

Odprodajamo leseni del kuhinje v kombinaciji dveh modelov LIVING in La Corte proizvajalca DANKÜCHEN. Kuhinja je dimenzij 238 cm x 275 cm s pultom, ki sega 125 cm iz stene. Celotna kuhinja v mirnih odtenkih svetleče magnolije in lesenem odtenku ima kljub majhnosti vse elemente, ki jih potrebuje praktična kuhinja in ima hkrati dovolj prostora za shranjevanje. Elegantno kuhinjo krasijo ozki ročaji, ki tečejo skozi celotno širino elementov in s tem dajejo posebno figuro kuhinjo. Pod kuhalno ploščo najdemo bogate široke predale, ki še dodatno poudarijo kuhališče. Levo od predalov se nahajajo ledvičke, ki poskrbijo da popolno izkoriščenost kota, desno od njih pa ozek predel izkoristimo z omarico za olje in kis ter dodatnim ozkim predalom. V podnožju pod predali pa so še dodatno skriti predali. Posebnost kuhinje je v visokem pomivalnem stroju, ki je v neposredni bližini pomivalnega korita. Omogoča enostavnejše zlaganje posode in prihrani veliko nepotrebne bolečine v križu. Nad koritom izkoristimo prostor s stekleno visečo omarico. Satinirano steklo obogati kuhinjo ob enem pa delno skrije vsebino. Na desni strani je kuhinja zaključena z majhnim polotokom. Omogoča dodatno delavno površino in možnost prehranjevanja. 

Kuhinja LA CORTE

Redna cena: 10.846,00 €
Popust: -61%
Znižana cena: 4.200,00 €

DODATNO ZNIŽANJE: -10%
Končna cena 3.780 €

Odprodajamo leseni del kuhinje La Corte. Trobarva kombinacija svetleče bele, sive in dinamičnega lesa je zelo dobro opremljena in ima veliko predalov. Kuhinja je dolga 422cm vzdolž stene in ima otok dimenzij 256×110 cm. Otok na sredini je z zunanje strani opremeljen z omaricami za shranjevanje večjih stvari, z notranje pa ima veliko predalov in ogromno prostora za shranjevajnje. Predal z ene skriva tri dodatne predale v notranjosti h krati pa zakriva vidne črte in ročaje. Na drugi strani otoka je v omarici  skrit dodatna izvlečna delovna površina, ki je namenjena odlaganju živil posoda ali aparatov. Glavni pult omogoča vgradnjo aparatov v velike visoke omare in še dodatno obogati celotno kuhinjo z dodatno svetlobo na glavni delovni površini. Horizontalno usmerjene črte dajejo moderni videz kuhinje ob enem pa delno zakrijejo vsebino omarice. 

Kuhinja GRANADA

Redna cena: 11.395,00 €
Popust: -65%
Znižana cena: 3.950,00 €

DODATNO ZNIŽANJE: -10%
Končna cena 3.555 €

Odprodajamo leseni del kuhinje GRANADA proizvajalca DANKÜCHEN. Moderna trobarvna kombinacija ogromne kuhinje je primernejša za večje prostore. Svetleča bela lakirana barva in topla barva hrastovega lesa naredijo prostor polen življenja, polotok v črni barvi pa svetlo in toplo kuhinjo naredi moderno. Kuhinja je dolga 330cm plus pult 102cm (skupna dolžina 432 cm). Pult sega 245 cm iz stene. Bogata kuhinja je popolnoma brez ročajev. Sprednji del je večkrat lakiran in zaradi brezročajnega dizajna še posebno odebeljen na 22 mm. Kuhinja ima veliko predalnikov, ki omogočajo prostor za shranjevanje. Kot na desni strani je izveden z ledvičkami, kar omogoča popolno izkoriščenost kota. Delovna plošča je za 10 cm globja od klasične in sicer 70 cm, zaključena pa je z isto zidno oblogo. Omarice nad ploščo z dvižnim odpiranjem so priročne, saj se v celoti odprejo v eni potezi. Luči pod njimi pa delavno površino primerno osvetlijo za lažje delo. 

Kuhinja NATURA

Redna cena: 5.679,00 €
Popust: -65%
Znižana cena: 1.987,00 €

DODATNO ZNIŽANJE: -10%
Končna cena 1.788 €

Odprodajamo leseni del kuhinje Natura slovenskega proizvajalca Alples. Kuhinja je v moderni kombinaciji bele sijaj in svetle češnje. Dimenzije kuhinje so 366 x 206 cm dolžine šanka. Kuhinja ima veliko delovne površine z šankom, ki lahko služi tako kuhanju, kot zajtrkovanju. Kuhinja se lahko pohvali z bogato notranjo opremo, veliko predalov, steklenimi visečimi omaricami z dvižnim mehanizmom in vgrajenimi lučkami. Kuhinja se odprodaja zaradi prenove salona. Pohitite in ne zamudite odlične priložnosti za najboljšo ceno.

Sedežna garnitura DAŠA

Redna cena: 2.836,00 €
Popust: -40%
Znižana cena: 1.699,00 €

Odprodaja se garnitura Daša rdeče usnje/stilan, sestav trosed in dvosed. Garnitura je zelo udoben in kvaliteten proizvod slovenskega proizvajalca Milax. Trosed je dolžine 215 cm, dvosed pa 160 cm. Garnitura ima višino 92 cm, kar zagotavlja zelo udobno sedenje. 

Sedežna garnitura NAPOLI

Redna cena: 2.137,51 €
Popust: -25%
Znižana cena: 1.603,13 €

DIMENZIJE: 270x200cm z ležiščem, predalom in premičnim vzglavnikom
MATERIAL: t2 – tkanina srednje kakovosti BOMBAY / VIKA

OPIS:
Sedežna garnitura Napoli je izredno uporabna in vsestranska. Ima prostorno ležišče za dve osebi. Ležišče je izdelano na osnovi vzmetnice zato se lahko uporablja za vsakovnedno spanje. Vsebuje tudi prostoren predal, ter premični vzglavnik ki nudi optimalno podporo vratu in glavi.

 

Sedežna garnitura BAYAMO

Redna cena: 2.256,00 €
Popust: -20%
Znižana cena: 1.804,80 €

Odprodaja se garnitura Bayamo v kombinaciji kvalitetnega bež usnja s stilanom. Sedežna garnitura slovenskega proizvajalca Milax je moderna in ima dodatno ležišče in velik predal za shranjevanje. Dimenzije eksponata so 245×180 cm.

Sedežna garnitura OTTAWA

Redna cena: 1.970,00 €
Popust: -30%
Znižana cena: 1.379,00 €

Odprodaja se garnitura Ottawa v kombinaciji modre mikrotkanine z modrim stilanom. Garnitura je zelo prostorna, saj ima dodatno ležišče in predal v podnožju, ki omogoča dodatno shranjevanje. Kvalitetna garnitura dimenzije 275 x 222 cm je proizvod slovenskega proizvajalca Milax. 

Kotna pisalna miza in viseči regal KOCKA

Redna cena: 954,44 €
Popust: -50%
Znižana cena: 477,00 €

Oprodaja se razstavni eksponat kotna pisalna miza in viseči regal v javor barvi lesa, kombinacija z opečnato rdečo lak. Velikost pisalne mize 180×120 centimetrov. V ceni sta všteta dva predalnika, izvlečna polica za tipkovnico ter viseči regal kocka za shranjevanje. Možnost dokupa stola v isti barvi.

Ob nakupu Vam podarimo stol, ki v redni prodaji znaša 109,00 €

Predsoba NOTA oreh

Redna cena: 353,32 €
Popust: -30%
Znižana cena: 247,33 €

Odprodajamo predsobo Noto slovenskega proizvajalca Alples v barvi oreha. Predsoba je sestavljena iz dveh delov in sicer omarice za čevlje z velikim ogledalom in priročnim, visokim obešalnikom za obleke. 

Omarica TEMPO TOPP

Redna cena: 245,68 €
Popust za komplet: -40%
Znižana cena: 147,41 €

Odprodajamo omarico Tempo Topp slovenskega proizvajalca Alples. Omarica je v barvi bukve. Dimenzije omarice so 44x40x69cm. Omarica ima praktična kolesca za možnost hitre premestitve.

Kopalnica ACE

Redna cena: 1.198,00 €
Popust za komplet: -50%
Znižana cena: 599,00 €

Odprodajamo razstavni eksponat kopalnico Ace iz zelo kvalitetnih materialov, nemškega proizvajalca Puris. Komplet vsebuje ogledalo in omarico z umivalnikom. Omarica ima dva predala z obilico prostora za shranjevanje. Dolžina omarice je 100 cm.