Kuhinje Alples

Dnevna soba je poleg kuhinje osrednji prostor vašega doma. Tam se družite z družino in prijatelji, sproščate ob pogovoru, branju ali gledanju televizije, zato poskrbite, da bo to zares prijeten prostor. Razmislite o stilu, ki vam je všeč. Ali bo to moderna dnevna soba čistih ravnih linij z le nekaj kosi pohištva, ki pa morajo imeti vse, kar sodi k opremi sodobnega multimedijskega kotička? Ali vam je bolj pri srcu klasična dnevna soba, kjer bi želeli poleg elementa za televizijo tudi biblioteko in nekaj več prostora za shranjevanje, mogoče celo za oblačila?

Kuhinja TRENTA

MODERNE KUHINJE TRENTA

Kuhinja v bogatem podeželskem slogu je lep okvir za kuharske izlete po vsem svetu, njena sončna domačnost pa sprejme člane družine enako velikodušno kot obiskovalce. Naš odgovor na ta vse bolj cenjeni slog je model Trenta, ki ima značilna profilirana vrata oplemenitena z mat lakom v beli in še dveh pastelnih barvah; magnoliji in sivo zeleni. Nova sivo zelena barva predstavlja pomlad, upanje, zdravje, mladost, naravno in rastlinje. Vendar sivo zelena barva ni vsiljiva, pač pa je s svojim sivkastim pridihom tiha in neopazna. Profilirane okrasne stranice, police, rezkana obloga, venec, senčna letev in regal so posebni elementi, ki ta klasični stil še dodatno poudarijo. Vse to pa ni ovira, da s sodobno notranjo opremo kuhinja ne bi bila kar se da uporabna. Prostor v njej je lahko izkoriščen do zadnjega kotička, pa je vseeno vse v njej dosegljivo brez brskanja in prelaganja. 

0003_HarPod_Trenta_02V-RGB-min

Kuhinja SATINA

MODERNE KUHINJE URBANA

Topla in domačna – čeprav sodobna, nastopa v vlogi osrednjega ognjišča, ki k sebi dan za dnem privablja vse prebivalce doma. Klasičnosti te kuhinje določa izbira količine fronte v dekorjih, ki jih je na voljo več kot do zdaj. Fronto v dekorju dopolnjuje (ali nad njo prevlada) drugi material za fronto – lak laminat. Izredno lepa površina obdelana s 3D robnim trakom v dveh izvedbah bo lahko v veliki meri nadomestila dražjo lakirano fronto. V ponudbi sta dve najbolje prodajani sijajni barvi, material sam pa se odlikuje tudi po izjemni odpornosti na obrabo. Klasični videz kuhinje lahko poudarimo tudi z izbiro ročajev. Velika izbira elementov omogoča res raznolike postavitve. Med njimi se bo zagotovo našla najbolj primerna za vaš prostor. Omogočala bo način uporabe, ki vam je najbolj pisan na kožo. Celoto zaokroža izbira moderne in trpežne delovne površine. Škoda pa bi bilo, da bi se oblikovanje kuhinje končalo pri zunanjosti, zato ne gre pozabiti, da je z dobro izbrano notranjo opremo kuhinja lahko preprostejša za uporabo, delo v njej pa učinkovitejše in prijetnejše.

0004_UrbRaz_Satina_01V-RGB-min

Kuhinja PLANA

MODERNE KUHINJE PLANA

Kuhinja sodobnih in čistih linij je zasnovana na osnovi posebnosti, ki jih zahteva vgradni linijski ročaj. Pri kupcih dobro sprejet skoraj nevidni ročaj je funkcijsko in oblikovno izpopolnjen z novo dvojno izvedbo. Za še lepši videz smo v nekaterih primerih visokih omar z vgradnimi aparati dodali vrata z odpiranjem na pritisk. Z izbiro razmerja med lesnim dekorjem in barvo lahko določimo kuhinji značaj in svetlost. Nova izvedba vitrine – tiskan okvir na satiniranem steklu – ne zmoti gladke fronte, dodatna osvetlitev pa predstavlja poživitev in dodaten poudarek elegantni preprostosti. Moderni zunanjosti lahko sledi oprema notranjosti, saj je na voljo vse, kar pripomore k dobri izkoriščenosti in uporabnosti pohištva. Pri tem modelu je razen profiliranih in okvirnih front možna izbira vseh barv in obdelav, ki so trenutno v ponudbi. S pomočjo 3D izrisa vam pomagamo pri izbiri in postavitvi pohištva v vaš prostor, tako da si boste lažje predstavljali, kakšna bo v njem videti vaša izbrana moderna kuhinja.

0006_UrbRaz_Plana_01V-RGB-min

Kuhinja IKONA

MODERNE KUHINJE IKONA

Bela, čista in urejena, pa vendar z dodatkom lesa navezana na naravo, pripravljena na srečanja z domačimi in gosti. Značilnost modela so fronte z rezkanim utorom za ročaj, izdelane iz debelejših plošč, da je odpiranje udobno in priročno. Kadar je to bolj praktično, se odpirajo na pritisk. Zaradi tehničnih lastnosti bo model nekoliko omejen pri izboru elementov in dodatkov. V začetku bosta v ponudbi dve lakirani mat barvi, bela in magnolija, ki se ju lahko lepo kombinira s širokim naborom delovnih površin. S premišljenim izborom lesenih poudarkov lahko dosežemo povsem edinstveno kombinacijo, ki ne bo samo lepa, ampak tudi vsestransko uporabna. V pomoč pri snovanju nove kuhinje bo program za 3D izris prostora in opreme, s katerim vam svetujejo na prodajnih mestih.

0008_UrbRaz_Ikona_01V-RGB-min

Kuhinja URBANA

MODERNE KUHINJE URBANA

Moderne kuhinje Urbana z značilnimi čistimi linijami odražajo sodobnost in brezčasnost. Lesni dekor skorša ali bukve dopolnjujejo barve od umirjeno naravnih do vpadljivih, kot sta vijolična ali turkizna, v mat ali visokem sijaju. Ta moderna kuhinja je vsekakor odlična izbira za tiste, ki vam poleg funkcionalnosti in kakovosti veliko pomeni tudi sodoben videz. Od elegantne do drzne sodobne kuhinje. Preplet lesa in barvnih lakiranih površin je preplet narave in urbanosti, kar daje pohištvu pridih klasične kuhinje. Nasprotno pa enotna barva lakiranih sijajnih površin prinaša v kuhinjo navdih svetovljanstva. S premišljeno izbiro osnovnih in dodatnih elementov ter z ustreznimi prilagoditvami prostoru, kjer so te potrebne, boste dobili kuhinjo po meri. Funkcionalni ergonomsko oblikovani elementi za kuhinjo so narejeni iz kakovostnih materialov ter imajo vgrajeno kvalitetno okovje. Funkcionalnost še povečajo razni dodatki, za predale, ko so protizdrsne podloge, držalo krožnikov, pregradni sistemi, vložki za jedilni pribor, sistemi košev… Z njihovo uporabo bo vaša kuhinja enostavna za uporabo in vzdrževanje. Izkoristite možnost strokovnega svetovanja in brezplačnega 3D izrisa kuhinje s pomočjo profesionalnega računalniškega programa.

Kuhinja URBANA

Kuhinja NATURA

KLASIČNE KUHINJE NATURA

Zaobljeni elementi so prvo, kar loči klasične kuhinje Natura od ostalih kuhinj. Zaobljene stranice elementov v topli češnjevi barvi poudarjajo prijeten občutek mehkobe in domačnosti. Češnja v kombinaciji z barvnimi lakiranimi površinami dobi sodobnejši videz. Barvna paleta sega od nevtralnih bele, bež in sivih do močnih barv, kakršne so rdeča, zelena, vijolična in rjava barva. Naravno, domače, a hkrati sodobno, z vsemi modernimi dodatki današnje sodobne kuhinje. Kuhinje po meri Natura vas bodo navdušile, če spadate med ljudi, ki radi čutijo toplino in udobje, ter imate raje naravne barve, čemur ustreza tudi videz češnjevega lesa, kombiniran s toplimi barvami. Za klasično kuhinjo Natura so značilne ravne linije, enostavne za čiščenje in vzdrževanje. Obenem klasične kuhinje nudijo širok nabor funkcionalnih in ergonomsko oblikovanih elementov med katerimi lahko izbirate. Osnovne elemente za kuhinje dopolnjuje množica posebnih elementov, kot so zaključni elementi, odprti regali, police, mize in razni dodatki za shranjevanje kuhinjskega pribora. S pomočjo 3D izrisa klasične kuhinje po meri vam pomagamo pri izbiri in postavitvi vaše kuhinje.

Kuhinja NATURA

Kuhinja START

MODERNE KUHINJE START

Toplina lesa in svetle nevtralne barve modernih kuhinj Start so odlično okolje za ustvarjanje in delo. S praktičnimi in sodobnimi elementi in dodatki je kuhinja odlična izbira za vsakogar, ki postavlja uporabnost na prvo mesto. Kljub temu ni potrebno izbirati med lepoto in uporabnostjo, saj vas videz kuhinje z gladkimi linijam, brez nepotrebnih dodatkov, ne bo razočaral. Kuhinje po meri Start z izbiro pravih elementov omogočajo maksimalni izkoristek prostora. Moderne kuhinje Start nudijo velik izbor osnovnih elementov za kuhinje, ter največji izbor lesnih dekorjev med vsemi modeli. Med lesnimi dekorji ne manjkajo moderne različice naravnega in sivega hrasta. Ti se lahko po želji kombinirajo z umirjenimi barvnimi dekorji. Kot pri ostalih kuhinjah tudi za kuhinje Start velja pestra ponudba dodatnih elementov in opreme, upoštevanje ergonomskih zahtev za varnejše in udobno delo, ter kvaliteta izdelava. Pomemben faktor je tudi cena kuhinje, predvsem ugodno razmerje med kvaliteto in ceno, kar pogojuje samo vrednost kuhinje Start. S pomočjo brezplačnega računalniškega 3D izrisa kuhinje si boste z lahkoto predstavljali, kakšna bo videti vaša izbrana moderna in funkcionalna kuhinja po meri.

Kuhinja START

Kuhinja LAGUNA

KLASIČNA KUHINJA LAGUNA

Klasična kuhinja Laguna je zaradi rustikalnega pridiha domača in estetsko dovršena na zunaj, v osnovi pa moderna kuhinja, ki vsebuje vse elemente sodobne kuhinje. Klasična rustikalna kuhinja Laguna je na voljo v lesnih dekorjih izrazitega naravnega in sivega hrasta. Kuhinja še posebej zaživi v kombinaciji z enim od barvnih dekorjev, lahko pa je tudi v le eni od barv. Če bi na primer želeli, lahko izberete v celoti belo kuhinjo. Izbirate lahko med velikim številom različnih elementov za kuhinje, različnimi barvami ter različnimi ročaji in drugimi dodatki, kot so svetila, kovinski stenski dodatki ali moderni odprti elementi za poživitev ambienta. Za polno izkoriščenost prostora je v ponudbi množica uporabnih dodatkov za notranjo opremo predalov (za jedilni pribor, krožnike, živila …), na razpolago so izvlečne kolone za shranjevanje živil, izvlečni mehanizmi za kotne elemente, kot tudi rešitve za shranjevanje in ločevanje odpadkov. Kuhinje po meri omogočajo natančno prileganje elementov dimenzijam vašega prostora in zagotavljajo individualne rešitve za vsak prostor in vsakega uporabnika. Klasična kuhinja v podeželskem stilu raznolikega videza se brez truda vključi in prilagodi vašemu življenjskemu slogu.

Kuhinja LAGUNA