Skip to content

Otroške sobe Mali princ

Otroške sobe Mali princ uresničijo otroške želje po barvitosti in pestrost ter ponujajo številne možnosti opremljanja in izražanja. Z veliko izbiro dimenzij pohištva in številnimi sestavi omogočajo popolno prilagoditev prostoru, z veseljem pa jih po meri prilagodimo vašim zahtevam. Program Simple ponuja vrhunske otroške sobe z enostavno postavitvijo osnovnih pohištvenih elementov, ki so ravno pravšnje za potrebe najmlajših in malo večjih radovednežev. V programu Castle so igrive otroške sobe s pogradi in mostovi, ki omogočajo dovolj prostora za enega ali dva raziskovalca brezmejnega otroškega sveta. Odprte za domišljijo in posebne želje, ki naredijo sobo še bolj posebno.

Otroška soba Simple

Vrhunske otroške sobe z enostavno postavitvijo osnovnih pohištvenih elementov. Ravno prav za potrebe najmlajših in malo večjih radovednežev. Omogoča zabavno preživljanje prostega časa. Možnost prilagajanja postavitve in barvnih kombinacij po lastnih željah.

Simple_BELI_SB 02 1
Simple_BELI_SB-03
Simple_BELI_SB-011
Simple_JESEN_SF-02
Simple_LARIX_SL-012
Simple_LARIX_SL-011

Otroška soba Castle

Igrive otroške sobe s pogradi in mostovi omogočajo dovolj prostora za igranje, učenje in počitek. Za enega ali dva raziskovalca brezmejnega otroškega sveta. Sobe vsebujejo veliko dodatnega prostora za shranjevanje na otroku zanimiv in igriv način.

Castle_LARIX_CL-04
Castle_LARIX_CL-02
Castle_LARIX_CL-01
Castle_BELI_CB-02
Castle_JESEN_CF-021
Castle_LARIX_CL-04
Castle_BELI_CB-01
Castle_JESEN_CFB-011
Castle_JESEN_CF-03