Skip to content

MojSan

Se zjutraj zbujate utrujeni in z bolečinami v križu?

Je vaše ležišče polno neravnin?

So na njem, ko vstanete, vidni odtisi vašega telesa?

Če ste vsaj na eno vprašanje odgovorili pritrdilno, je velika verjetnost, da spite na dotrajani vzmetnici, ki vam ne omogoča sproščenega nočnega počitka. Zato smo pri nas pripravili veliko izbiro kvalitetnih ležišč, katere vam bomo z veseljem predstavili.

NI POMEMBNO KJE, POMEMBNO JE NA ČEMU.

Vzmetnica OLEA

Višina vzmetnice 30 cm, Termoregulacijski snemljivi zgornji sloj vzmetnice z zadrgo, ki je pralen na 30C, razbremeni pritiske in vpliva na zmanjšanje obračanja med spanjem. Anatomsko žepkasto jedro višine 17 cm za pravilen položaj telesa. Zračni in antialergijski materiali zagotavljajo vrhunsko higieno spanja, konstrukcija vzmetnice nudi dolgotrajnost in obstojnost. Olivoil – tretma z mikrokapsulami olivnega olja na površinskem delu vzmetnice.

OLEA
DALIA-PLUS

Vzmetnica DALIA PLUS

Višina vzmetnice 23 cm. Visoko kvalitetna prevleka z antialergijskimi lastnostmi, pralna na 30 C,izdelana iz pletenine, ki zadovoljuje zahteve Oko-Tex standardov. Snemljiva prevleka z zadrgo v letno-zimski izvedbi. Ojačano žepkasto vzmetenje omogoča anatomsko podporo telesu. Dvostranska vzmetnica z možnostjo dveh trdot, trda PU pena za tršo in spominska pena za mehkejšo stran. Q-Dry&Soft – tehnologija izvedbe pletenine omogoča hitrejše sušenje prevleke kot pri standardnih vzmetnicah.

Vzmetnica INFINITY

VZMETNICA INFINITY Višina 20 cm,4 različne trdote ležišča, visoko kvalitetna prevleka z antialergijsko sestavo,pralna na 30 c, izdelana iz pletenine katera zadostuje Oeko-tex standardu. Prevleka je z zadrgo. Jedro ležišča sestavljeno iz dveh vrst pen različnih trdot. Ležišče je obojestransko z štirimi različnimi nivoji udobnosti. Profiliran zgornji del na obeh straneh jedra nudi kvalitetno anatomsko prilagajanje telesu.

Infinity-sect
Galileo-sec

Vzmetnica GALILEO

Višina vzmetnice 25 cm. Visoko kvalitetna antibakterijska prevleka pralna na 30 C, narejena iz tkanine, ki zadovoljuje zahteve Oko-Tex standardov. Jedro pri vzmetnici je sestavljeno iz treh vrst pen različnih trdot, katere je možno sestavljat po željah uporabnika in spreminjat trdoto vzmetnice. Jedru je dodan še nadvložek MEMORY, s katerim še dodatno spremenite trdoto ležišča, kateri je ločljiv in ga lahko vzamete s sabo na potovanje ali počitnice in si zagotovite udobnejše spanje. Dodana je še praktična torba za nošenje nadvložka. Silver – tehnologija izvedbe pletenine omogoča veliko higieno spanja,ter odstranjuje neprijetne vonjave.

Vzmetnica DREAMER

Vzmetnica dostopna v višinah 25, 28 in 30 cm. Negorljiva antibakterijska prevleka, prešita s PES vato in pomožnimi ročaji za obračanje na bočnih straneh. Jedro vzmetnice sestavljeno iz ojačanega žepkastega vzmetenja, trdote F2.HR pena z močnimi stranskimi ojačitvami iz PU pene pa zagotavlja kompaktnost in dolgotrajnost vzmetnice.

Mariot-sect
ADRIATIKO

Vzmetnica ADRIATICO

Vzmetnica višine 25 cm. Negorljiva antibakterijska prevleka z 3D zračnim trakom na obeh straneh. Jedro vzmetnice sestavljeno iz ojačanega žepkastega vzmetenja, trdote F2,ki je dodatno obloženo s slojem pene,omogoča izredno podporo telesu in vzdržljivost vzmetnice. Zadrga za združenje dveh enojnih vzmetnic v eno daje izdelku dodatno uporabno lastnost. Bočne ojačitve omogočajo dolgo življenjski dobo vzmetnice.

Vzmetnica MEMORY

Višina vzmetnice 20 cm. Visoko kvalitetna prevleka z antialergijskimi lastnostmi,pralna na 30 C, izdelana iz kombinacije pletenine in tkanine, ki zadovoljujejo zahteve Oko-Tex standardov. Vzmetnica izdelana v kombinaciji spominske pene in pene normalne trdote. Termoaktivna spominska pena se prilagaja obliki telesa in omogoča izredno udobnost in sproščenost. Ametist prevleka – blago z drobci dragega kamna za spokojen in miren spanec

MEMORY-416
EratoPlus_sect

Vzmetnica ERATO PLUS

Višina vzmetnice 22 cm. Visoko kvalitetna prevleka z antialergijskimi lastnostmi,pralna na 30 C, izdelana iz pletenine, ki zadovoljuje zahteve Oko-Tex standardov. Dvostranska vzmetnica z ojačanim žepkastim jedrom v osnovi.

Vzmetnica COOLER

Višina vzmetnice 30 cm. Visoko kvalitetna prevleka z antialergijskimi lastnostmi, pralna na 30 C, izdelana iz kombinacije pletenine in tkanine, ki zadovoljuje zahteve Oko-Tex standardov.7 consko jedro za razbremenitev pritiska telesa, ki je zelo prilagodljivo z 1000 mikro žepkastimi vzmetmi na kvadratni meter in ne moti partnerja med spanjem. Vzmetnica je dvostranska s spominsko peno visoke gostote na eni in HR peno na drugi strani. Cooler vlakna – za vrhunsko kvalitetno spalno klimo in ugoden občutek svežine, ki znižuje telesno temperaturo,za kvalitetnejši spanec.

COOLER-1
Prestige-sect

Vzmetnica PRESTIGE

Vzmetnica višine 25 cm. Visoko kvalitetna prevleka z antialergijskimi lastnostmi, pralna na 30 C, izdelana iz pletenine, ki zadovoljuje zahteve Oko-Tex standardov. Snemljiva prevleka z zadrgo v letno-zimski izvedbi.7 različnih con mikrožepkastih jeder omogoča kvalitetnejše anatomsko prilagajanje telesu, sloj visokoelasične HR pene omogoča boljšo podprtost telesu. Intense – pletenina s karbonskimi nitmi omogoča hitreje praznjenje elektricitet iz telesa,ter gobji in sproščujoč spanec. Prav tako aktivno odbija prah.